Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

DPD România are un nou director comercial

Unul dintre principalii jucători pe piața locală de coletărie și curierat expres, are, începând din martie, un nou director comercial - Răzvan Tudor.
Razvan Tudor_DPD

Răzvan Tudor are peste 18 ani experiență în dezvoltarea și implementarea de strategii comerciale, anterior activând în companii precum Coca-Cola HBC și Heineken. Noul membru al echipei de top management DPD România a absolvit Universitatea Politehnică din București și deține o certificare de specialist în marketing, obținută la Londra.

Înainte de a se alătura DPD, Răzvan Tudor a ocupat funcția de Head of Modern Trade în cadrul Heineken România, respectiv Commercial Excellence and Business Developement Director la Coca-Cola HBC.

În calitate de Director Comercial, Răzvan Tudor coordonează echipa de specialiști DPD în vânzări, marketing și strategii comerciale.

„Suntem siguri că know-how-ul și expertiza demonstrată timp de 18 ani își vor spune cuvântul și vor genera rezultate vizibile în strategia comercială DPD. Anul acesta este extrem de important pentru noi. Am anunțat investiții, dezvoltare de noi servicii – atât pentru clienții B2B, cât și B2C, astfel că directorul comercial ocupă o poziție cheie în echipa noastră”, declară Lucian Aldescu, CEO al DPD România.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii