Cautare
, Contributor

Shopping |
|

Douglas deschide la Brașov al 17-lea magazin din rețea

Douglas România, divizie a retailerului german Douglas Holding,  deschide un nou magazin la Brașov și extinde rețeaua la 17 magazine în România.
douglas

„Planurile Douglas vizează continuarea extinderii rețelei de magazine și a investițiilor pe piața locală, cu o cadență asemănătoare cu cea de până acum, de 2-3 magazine pe an. Piața produselor cosmetice de lux din România, fie că ne referim la parfumerie, produse de îngrijire sau machiaj  prezintă un potențial important de creștere în regiune”, a declarat Lavinia Ivas, Country Manager Parfumerie Douglas România.

Noul magazin este amplasat în cadrul Coresi Shopping Center Brașov și are o suprafață de aproape 300 mp, investiția pentru deschiderea magazinului ridicându-se la câteva sute de mii de euro.

De la intrarea pe piața locală în noiembrie 2007, Douglas a deschis circa 2 unități pe an, poziţionându-se în malluri sau centre comerciale. În decembrie 2014 a fost deschis magazinul din mallul AFI Cotroceni, cel de-al cincilea din București și al 16-lea din rețea.

Douglas a încheiat anul 2013 cu o cifră de afaceri de 55 milioane de lei și o creștere de 7,4% față de 2012.

Douglas a intrat pe piața locală în 2007 și deține acum un număr de 17 magazine în Bucureşti, Baia Mare, Braşov, Cluj Napoca, Craiova, Constanţa, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Sibiu, Timişoara și Târgu Mureş. La nivel european, Douglas este principalul retailer din segmentul de parfumerie cu peste 1.200 de magazine în 19 țări.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii