Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Două tinere au creat primul camp pentru antreprenoare

Adelina Borțan și Raluca Cristea cred în proiectele educaționale, de aceea mizează încă o dată pe un camp creat special pentru antreprenoarele aflate la început de drum.
conac polizu

Smart Girls Camp va avea loc, în perioada 13-16 august, într-un loc care nu poate decât să inspire – Conacul Polizu, locul fiind ales pentru că „a fost construit pentru o femeie, și a avut de-a lungul timpului, numai femei drept proprietari”, spune Adelina Borțan.

Viitoarele antreprenoare vor petrece patru zile într-un cadru de poveste și, împreună, inspirate de 10 mentori-ICONS, găsesc soluții, idei, forţă pentru a-și redefini afacerile și visurile. În cadrul campului, vor participa atât la workshop-uri informaționale construite în jurul expertizei profesorilor, cât și la ateliere de scriitură creativă, atelier Belle-Epoque de șerbeturi, peltele, jeleuri și dulcețuri (după rețetele Adinei Ghica Deleni, prima proprietară a Conacului Polizu) sau atelier de mindfulness. Camelia Şucu, Irina Păcurariu, Monica Jitariuc, Victor Kapra, Titu Lăcătușu, Dan Lungu, Vlad Dogărescu,
invitați cu povești spectaculoase și proiecte despre care vorbește o lume, le vor împărtăși din experiență lor.

camelia sucu

 

„De când mă știu, sunt antreprenoare. Și am înțeles că o să fiu antreprenoare până mor. Am construit business-uri, am renunțat la business-uri, am creat noi nișe, am forțat noi nevoi de consum. Întotdeauna, cu greu și cu frumos. Cu entuzisam și viziune, cu emoție și încredere. Dragile mele, să muncim cu sinceritate și să nu ne fie frică! Antreprenoriatul este una dintre cele mai frumoase Călătorii”, spune antreprenoarea Camelia Șucu.

 

 

Costul participării la acest camp se ridică la 1.200 de lei. Proiectul celor două tinere – NAKED PR – este un proiect educațional dedicat tuturor celor în căutare de upgrade și newins, fie că sunt profesioniști, aspiranți, angajatori sau pasionați de PR. În cele trei ediții desfășurate până acum, au absolvit  412 de cursanți.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii