Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Două televiziuni în maghiară și română pentru romii din Europa

CNA a aprobat pe 19 martie două licențe pentru televiziunile dedicate romilor Amaro TV (în limba maghiară) şi Amaro TV Ro, cu sediul în Bucureşti, deținute de către o companie înființată în februarie 2019, PLAYTIME MEDIA, infomează Media Expres.
televiizune romi

Licențele pe satelit sunt deținute prin intermediul unei alte companii acționar 100% în Playtime de către doi acționari persoane fizice, Laszlo Daroczi – 90% și Roxana Secar – 10% și au un format tematic dedicat pentru minoritatea romă, cu difuzare în Europa, în limba maghiară, și în România, în limba română, notează Media Expres.

Televiziunea în limba maghiară va fi lansată prima, iar cea în limba română spre sfârșitul anului, au explicat în fața CNA reprezentanții televiziunilor.

Programul va fi de 24 de ore pe zi, cu 100% programe produse de producători externi, cu o investiție preconizată de 200.000 de euro pe an, din surse proprii. Societatea nu mai deține alte licențe audiovizuale.

Daroczi Laszlo, Secar Roxana – care este administrator și acționar minoritar, Constantinescu Cătălin – director marketing și Paul Manta – avocat, au fost prezenți în fața CNA pentru susținerea cererilor de licențe.

Reprezentanții televiziunilor au spus că sunt în discuții cu RCS și UPC pentru distribuție, dar și cu alți cabliști mici.

“Proiectul nu este nou, am discutat cu asociațiile romilor din Ungaria, acolo am și făcut castinguri pentru moderatori. Urmează și în România, unde vom da drumul spre sfârșitul anului. Televiziunile vor fi dedicate culturii și tradiției minorității, vom prezenta elementele pozitive din viața lor”, a spus Paul Manta.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME ȘI SERIALE – FEBRUARIE 2019

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii