Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Două premii Emmy pentru emisiunea „The Colbert Report”, difuzată de Comedy Central Extra

Emisiunea „The Colbert Report” difuzată de Comedy Central Extra a câștigat titlul pentru Outstanding Variety Series pentru al doilea an consecutiv, în cadrul premiilor Emmy 2014 care au avut loc luni, 25 august, potrivit unui comunicat de presă preluat de Media Expres.
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

„The Colbert Report” a primit, de asemenea, și premiul pentru Outstanding Writing. „The Colbert Report” este una dintre cele mai controversate și amuzante emisuni TV, difuzată pe Comedy Central Extra și în România, de luni până vineri de la ora 21:15.

Colbert Report are drept punct de plecare emisiunea „Daily Show” cu Jon Steward, difuzată în România de Comedy Central Extra şi parodiază toate convenţiile unei televiziuni de ştiri, în special vedetele talk-show-urilor politice.

Emisiunea are și o mulțime de elemente care o face unică și interesantă, cum ar fi faptul că biroul lui Stephen din platou ascunde o ușă secretă, utilizată pentru a ascunde oameni și chiar o găină. Înainte că ușă să fie instalată, patru oameni ar fi putut sta sub biroul acestuia.

Un alt lucru interesant legat de emisiune este faptul că producătorii permit accesul câinilor în birou și de cele mai multe ori există chiar o haită de căței prezentă în platou.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii