Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Două premiere pe History: „Războiul Transportatorilor” și „Pe urmele antichităților”

History va încheia această lună cu două premiere: un nou sezon al emisiunii „Războiul Transportatorilor” și episoade noi ale serialului „Pe urmele antichităților”.
Razboiul transportatorilor

Cel de-al șaselea sezon din „Războiul Transportatorilor” (foto) va fi difuzat începând cu 28 aprilie și aventurile inedite din „Pe urmele antichităților” începând cu 27 aprilie.

În acest nou sezon al serialului „Războiul Transportatorilor”, care va fi difuzat în fiecare joi, de pe 28 aprilie, la orele 22:00, transportatorii competitivi se vor confrunta cu provocări noi, supra-dimensionate, problematice și ciudate. Aceștia sunt dispuși să facă orice, pentru a transporta articolele de care cărăușii tradiționali se feresc. În fiecare zi, sute de transporturi sunt licitate și cel care oferă cel mai puțin, câștigă. Abia în acel moment începe provocarea, când el trebuie să găsească soluții pentru a-și duce la bun sfârșit obligația. Fie că sunt începători sau experimentați, niciun transport nu e prea mare pentru acești profesioniști.

În acest nou sezon, Marc, Jarrett, Jennifer, Roy şi iubita lui pisică Muffy se întorc, alături de noii protagonişti Chris şi Robbie. Chris este printre cei mai deosebiţi transportatori, iar avantajul lui este dat de camionul alimentat cu ulei alimentar printr-un sistem inventat chiar de el. Cât timp Chris e pe drum, iubita şi asociata lui Robbie îi găseşte încărcături şi îi planifică trasee în timp ce se ocupă de fiul lor, Carter.

De asemenea, episoade noi din sezonul al șaselea din „Pe urmele antichităților” vor fi difuzate în fiecare luni, începând cu 27 aprilie, la orele 22:00. Serialul îi prezintă pe Mike Wolfe și Frank Fritz, cei doi anticari profesioniști care  călătoresc în lung și în lat în cautarea unor comori ascunse. Nimic nu îi poate opri pe acești detectivi ai antichităților, experți anticari și, în același timp, istorici, care sunt pregătiți să facă orice pentru a descoperi comori ascunse. Pe drum, ei întâlnesc oameni ale căror povești oferă o perspectivă nouă asupra vieții și istoriei, în locuri precum Londra sau o sală de licitații din Arkansas.

Televiziunile History şi History HD sunt disponibile prin Digi, Telekom TV, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii