Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

Două persoane au murit în urma unui accident de parașutism pe aerodromul Clinceni

Doi parașutiști și-au pierdut viața după ce au fost implicați într-un accident în timpul exercițiilor de la Aerodromul Clinceni, potrivit Mediafax.
Sursa foto: tnt-brothers.ro

Trei parașutiști s-au accidentat duminică dimineața după ce au efectuat un salt de la 4.000 metri înălțime. În urma accidentului, două persoane au decedat, conform informațiilor din presă.

Adriana Nica, în vârstă de 27 de ani, era portarul echipei de handbal feminin Unirea Slobozia și efectua pentru prima dată un salt cu parașuta alături de instructorul Adrian Constandache (43 de ani), care se află în stare gravă la Spitalul Floreasca. Dan Floroiu (49 de ani), celălalt parașutist era managing partner la o firmă de IT din Iași.

TNT BROTHERS SAU AFACEREA FRAȚILOR CU UN BUSINESS PRINTRE NORI

Agerpres informează că cele trei persoane s-au ciocnit în aer și s-au prăbușit de la o distanță de circa 70 de metri, după ce parașutele lor s-ar fi încurcat în aer, din cauză că nu ar fi respectat intervalele de salt. În urma impactului, Dan Floroiu a suferit un stop cardio-respirator și și-a pierdut viața la locul accidentului, iar tânăra care era conștientă la momentul respectiv a fost transportată la Spitalul Universitar, unde a decedat după câteva ore. Instructorul, aflat și el în stop cardio-respirator a fost transportat la Spitalul Floreasca, cadrele medicale precizând că starea lui era „destul de gravă”. Instructorul Adrian Constandache are o experiență de 4.000 de salturi, iar Dan Floroiu, celălalt parașutist, de circa 100.

Centrul de parașutism de la Clinceni a fost înființat în urmă cu cinci ani de frații Bogdan și Dragoș Boeru.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii