FacebookTwitterLinkedIn

Complexul NEST + Basarab este dezvoltat în patru faze, pe o suprafață de circa 8.500 mp, și la finalizare va aduce pe piață 235 de apartamente și cele două hoteluri noi, o investiție totală de peste 50 de milioane de euro.

Fazele 1 și 2 ale dezvoltării sunt deja finalizate sub numele Petru Rareș 1259. Complexul include 165 de unități rezidențiale, aproape integral vândute, spații comerciale și parcare subterană.

Cea de-a treia fază a proiectului este un complex rezidențial tip boutique cu 70 de unități, a cărei construcție este programată să înceapă la finalul anului. Investiția ar ajunge la circa 10 milioane de euro.

Ultima parte a proiectului Nest + Basarab reprezintă dezvoltarea cele două hoteluri Accor – Tribe și Adagio, împreună într-o singură clădire, care urmează să fie deschise în 2024. Investiția doar în componenta hotelieră se ridică la circa 18 milioane de euro.

Hotelurile Tribe și Adagio vor fi operate de Accor în cadrul unui contract de management.

Toate cele patru faze ale proiectului sunt finanțate parțial de bănci, restul provenind de la mai mulți investitori.

Accor este un grup hotelier, lider mondial în domeniul ospitalității augmentate ce cuprinde peste 5.100 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări. Fondată în 1967, Accor SA are sediul central în Franța și este listată public la Bursa de Valori Euronext Paris și pe piața OTC din Statele Unite.

Născut în Australia, cu proprietatea sa inaugurală localizată în Perth, TRIBE face parte din Grupul Accor.

Brandul Adagio a rezultat dintr-un joint-venture între AccorHotels și Pierre & Vacances Center Parcs, în 2007, și include trei produse: Adagio, midscale, modern în principalele centre urbane; Adagio access, produsul economic, inteligent și modern situat în apropierea centrelor orașelor de vârf, și Adagio premium, apartamentul hotelier de lux în destinații selecte. Rețeaua cuprinde peste 115 aparthoteluri în 13 țări.