FacebookTwitterLinkedIn

Evenimentul a început în forță cu un show aerian fascinant susținut de Ministerul Apărării Naționale, România (MApN). Preț de câteva minute, toate privirile au fost îndreptate spre cer, pentru o demonstrație de acrobație cu elicopterul IAR 330 “PUMA”, aparținând Bazei 90 Transport Aerian.

Programul de divertisment a continuat la scenă cu spectacole de muzică, teatru, dans, baloane de săpun, precum și demonstrații de scrimă, exerciţii demonstrative ale Brigăzii 30 Gardă ”Mihai Viteazul” la instrucţia de front, mini discotecă și multe premii oferite în urma unei tombole. Responsabili cu buna dispoziţie au fost Corul Cantus Mundi, Opera Comică pentru Copii, Lady Bubble Show, Contrapunct, Blu Party, precum și MC-ul evenimentului – actrița Alexandra Timofte.

De departe, cel mai îndrăgit moment al festivalului a fost spectacolul oferit de centrul de echitație Potcoava Mountain Hideaway, cu simpaticii căluți Nelly și Lizzi. Copii, părinți și bunici deopotrivă au urmărit cu sufletul la gură elementele de dresaj în libertate, posta hungara și volteo, executate cu măiestrie de Teodor Secăreanu.

Știți deja, Forbes Kids Festival a fost construit în jurul unui concept unic, axat pe meserii. Astfel, pe parcursul întregului eveniment, copiii – mai mari sau mai mici – au avut ocazia să descopere tainele diverselor profesii: arhitect, designer, farmacist, stomatolog, actor, croitor, pictor, constructor, olar, muzician, polițist, militar, pompier, explorator, fotbalist, povestitor, bijutier, fermier etc. Le mulțumim partenerilor: Bricks4 Kidz, Mamprenoare, Matius, Clay Play, Cantus Mundi, Dandelion, Rembrandt, Wagner arte, Matius, Blu Party, Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Afacerilor Interne.

Toți cei prezenți pe pajiștea din Parc Mogoșoaia s-au bucurat de o mulțime de alte activități creative și de relaxare pregătite de partenerii celei de-a doua ediții a festivalului:

BMW Group a pregătit un corner de Lifestyle unde adulții s-au bucurat de plăcerea de a conduce alături de cei mici.

Casa Timiș  a amenajat un corner de relaxare plin de eleganță și de rafinament în care invitații au putut descoperi povestea conacului – un spațiu în inima naturii, un adevărat labirint senzorial ce expune perfect simbioza dintre om și natură.

Clinica Eliade, unde Dr. Robert Savin le-a oferit celor prezenți la eveniment consultații și sesiuni de osteopatie.

Reprezentanții Eau Thermale Avene i-au așteptat pe cei mici la activități de pescuit și de treasure hunt în Parcul Mogoșoaia.

La cornerul Elgydium, Mascota Elgy a pregătit pentru cei mici o trambulină și multă distracție.

Alături de Klorane Bebe copiii au petrecut o zi minunată în piscina cu bile și s-au transformat în super eroi și prințese de poveste.

McDonalds și-a pregătit culorile și i-a așteptat pe copii la cornerul Micilor Creativi cu baloane colorate, felii de măr și o echipă entuziastă, specializată în picturi pe față, gata să-i transforme pe cei mici în lei feroce sau prințese curajoase.

Mega Image a venit cu un corner special de relaxare, mișcare și healthy eating.

Cris Tim i-a invitat pe copii la mișcare și, pe lângă atelierele creative, cei mici au cucerit înălțimile pe peretele de escaladă și s-au antrenat pe terenul de fotbal, unde au câștigat numeroase premii.

Forbes Kids vă mulţumește că aţi făcut parte din această poveste minunată și vă așteaptă, cu bucurie, la ediția viitoare! Atât vă mai spunem: avem, deja, noi idei fabuloase pentru o nouă poveste Forbes Kids Festival – Pași către viitor!

***

Forbes Kids le mulțumește partenerilor săi: 

Parteneri Strategici: BMW România, Cellini, Carrfour România, TEX

Parteneri platinum: Casa Timiș, Cris-Tim, Clinica Eliade

Parteneri gold: Klorane Bebe, Elgydium Romania, Eau Thermale Avène, Groupama Asigurari, MEGA IMAGE, Alpha Bank Romania, AQUA Carpatica

Parteneri: Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro, Ministerul Afacerilor Interne, Romania, Chilli Ideas, Vice Cream, La Finca Alioli, Jerry’s Pizza, La Un Pai, Puro&Bio Romania, Profructta, Good Mood Coffee, MELLOW DRINKS, ORYGYNS Specialty Coffee, Atelierul Tipografic cu stil, Unii cu Duba, MATIUS, Bricks 4 Kidz Romania, Opera Comică pentru Copii, Bălăngănel.ro, Cantus Mundi Romania, Serviciul Voluntar de Ambulanță – Asociația Ambulanța.Life, BluParty, Clay Play Ceramică, Rembrandt Art School, Școala de Valori, Dandelion – Atelier de creație, Wagner Arte Frumoase și Povești, Hama Romania, Cu Cerneală.ro, Set up Stories Events, AFiSport, Romprest

Partenerilor media: Pap tot!, Minimax, Itsy Bitsy GOKID.ro, Blitz TV, Recomand cu drag.ro, Alexisme, solonaria.ro, ClaudiaCojocea.ro, Pisica pe sârmă, SfatulParintilor.ro, Qbebe, BebeH, Modern Dads, Blogulmamei.ro, Cristina Călin Blog, Bianca Moruş

Detalii despre evenimente: evenimente@forbes.ro
Oportunități de parteneriere: mirela.duta@forbes.ro