Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

500 miliardari |
|

Doruleț Gabriel Morcovescu – 500 Miliardari Ediţia 2011

Nume: Doruleț Gabriel Morcovescu Avere: 19-20 de milioane de euro Varsta: 49 de ani Resedinta: Prahova Domeniu/Companie: Turism, imobiliare  

Anul 2011 a adus pentru omul de afaceri Doru Morcovescu poate cel mai important moment din cariera sa de business: a semnat un contract cu lanţul hotelier internaţional Hilton pentru afilierea hotelului de patru stele Prahova Plaza din Ploieşti –, care va prelua brandul Double Tree by Hilton. Un proiect anunţat de mai multă vreme, care pare că şi-a găsit în acest an finalitatea.

Hotelul din Ploieşti are o capacitate de cazare de peste 240 de camere, două restaurante şi un bar cu terasă, iar pentru a putea fi acceptat în reţeaua Hilton a trebuit să treacă printr-un proces de renovare şi să sufere o serie de îmbunătăţiri. De exemplu, au mai fost construite încă două etaje, care au ridicat la 13 numărul acestora. Potrivit reprezentanţilor Valdor, companie cu afaceri de circa 10 milioane de euro, prin intermediul căreia Morcovescu controlează hotelul, estimările privind valoarea investiţiei se ridică la circa 5 milioane de euro. Lucrările de construcţie au demarat în 2010. Anterior, hotelul fusese renovat complet în 2007.

Pe lângă Prahova Plaza din Ploieşti, Morcovescu mai deţine şi hotelul de trei stele Capitol din Vălenii de Munte, complexul balnear Slănic cu 240 de locuri de cazare în camere de două şi trei stele, vila Orizont în Slănic şi mai multe restaurante. Pe lista activelor aflate în proprietatea omului de afaceri se mai numără şi spațiul comercial Ploiești Mall, care se întinde pe o suprafață de 4.500 metri pătrați. Compania Valdor are ca principal obiect de activitate prestarea de servicii în domeniul hotelier.

Vezi care era averea lui Doru Morcovescu în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii