Cautare
, Contributor

Filantropie |
|

Dorna a făcut donații în valoare de 400.000 de euro către maternitățile din țară

Dorna, în parteneriat cu Asociația Salvați Copiii continuă campania „Grijă pentru Copii”, prin care contribuie la dotarea maternităților din țară cu echipamente medicale de specialitate, iar Simona Halep este în continuare imaginea campaniei.
Dorna, Salvati Copiii

În contextul în care unul din zece copii se naște prematur în România, Dorna și Salvați Copiii au conceput, în urmă cu doi ani, campania „Grijă pentru copii”, prin care se angajează să doneze echipament medical maternităților din România.

Gabriela Alexandrescu, director executiv al Asociației Salvați Copiii a declarat că „în România sunt aproximativ 170 de maternități, iar peste jumătate dintre acestea au nevoie de incubatoare”.

SIMONA HALEP, PE LOCUL 13 ÎN TOPUL JUCĂTOARELOR DE TENIS CU CELE MAI MARI VENITURI

De la începutul campaniei și până în prezent, o treime din echipamentele donate, mai exact 61, pentru 40 de maternități din țară, au venit din partea companiei Dorna. Valoarea donațiilor este estimată la 400.000 de euro.

Persoanele care vor să contribuie la campanie pot accesa site-ul Dorna și urmări un video. Ulterior, Dorna donează secundele vizionate în incubatoare. Concret,  pentru un nou incubator donat este nevoie de peste 700 milioane de secunde vizionate, echivalentul a trei luni, perioada pe care copiii născuți prematur sunt nevoiți să o petreacă într-un incubator.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, care a ocupat în 2015 locul 50 în topul Forbes al celor mai influente 50 de femei, este, pentru al doilea an consecutiv, imaginea campaniei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii