FacebookTwitterLinkedIn


Pentru cei mai mulți dintre noi, serviciul a avut dintotdeauna prioritate și, în timp, a ajuns să devină punctul central în jurul căruia gravitează întreaga noastră existență. Fie că suntem pasionați de ceea ce facem, fie că împrejurările sunt de așa natură încât locul de muncă poate fi păstrat doar printr-un efort suplimentar, mai ales în această perioadă ne gândim mai puțin la relaxare și odihnă, ba chiar furăm din timpul alocat somnului pentru a-l dărui cu o inconștientă generozitate muncii.

Ne odihnim în vacanță – desigur, dacă nu am luat biroul, adică laptopul, cu noi. Uneori, patul de la hotel pare mult mai confortabil decât cel de acasă. Se întâmplă așa, pe de o parte fiindcă acasă ne odihnim pe fugă, cu mintea incomplet deconectată de la ce s-a întâmplat în ziua precedentă și de la ce ne așteaptă în ziua următoare; pe de altă parte, este foarte posibil ca patul chiar să fie mai confortabil, mai ales dacă este dotat cu o saltea furnizată de Dorelan – brandul italian care, de mai bine de 50 de ani încoace, a devenit sinonim cu somnul de calitate.

Dorelan are începuturi modeste, într-un garaj, asemenea unor afaceri spectaculoase din tehnologie – Apple și Hewlett-Packard, ca să numim doar două. Așadar, în 1968, în atelierul amenajat într-un garaj din orașul italian Forlì, Diano Tura și partenerul său, Pietro Paolo Bergamaschi, au pus bazele companiei Dorelan, astăzi unul dintre liderii mondiali în producția de saltele, paturi, somiere, perne și accesorii pentru dormitor.

Cercetare, inovație, certificare
Fondatorii companiei au crezut în permanență în inovație și în oamenii pasionați de munca lor. Echipa Dorelan are astăzi 180 de membri, iar produsele create de ei, simbol al excelenței italiene, sunt disponibile în peste 1000 de magazine din întreaga lume, inclusiv în România.

Aflată în permanență în căutarea unui produs mai bun decât cel pe care tocmai l-a lansat, echipa Dorelan a combinat creativitatea cu tehnologia și calitatea manufacturării. Alegerea riguroasă a materialelor, căutarea permanentă a celor mai moderne soluții tehnologice și certificările obținute de la cele mai prestigioase organisme internaționale sunt ingredientele care alcătuiesc rețeta de succes Dorelan.

Dorelan, pe navele de croazieră și în hoteluri
Saltelele Dorelan asigură astăzi somnul dulce al pasagerilor navelor de croazieră italiene. Brandul este partenerul celor mai importanți operatori de croaziere din Italia, asigurând saltelele pentru 26 de nave, cu un total de 45.400 locuri. De asemenea, Dorelan este furnizorul unora dintre cele mai reputate rețele hoteliere internaționale.

Brevetele Dorelan: MyForm și Twin System
Calitatea Dorelan se datorează anilor de cercetare, dezvoltare și testare a produselor. Obținut pe baza celor mai inovatoare tehnologii, MyForm este un material hipoalergenic revoluționar realizat în laboratoarele Dorelan, oferind organismului uman maximum de ergonomie și confort. MyForm se adaptează formei corpului uman, versatilitatea sa făcând ca saltele care îl conțin să fie foarte confortabile. Materialul nu este doar brevetat de Dorelan, este și produs în fabrica deținută de companie, astfel că toate etapele producției și materialele folosite sunt strict supravegheate intern, garantând excelența unui produs care asigură un somn de calitate.

Un alt brevet al echipei de cercetători Dorelan este Twin System, o tehnologie exclusivă care are la bază un fir de oțel înfășurat astfel încât să creeze două spirale concentrice. Aceste arcuri furnizează un suport optim și proporțional pentru solicitările la care sunt supuse diversele părți ale corpului. Pentru a oferi un sprijin optim fiecărei părți a corpului, saltelele Twin System au așa-numite zone-țintă, unde cantitatea de arcuri variază pentru a asigura un suport corect și proporțional. Rezultatul este un sprijin elastic perfect definit, care îi satisface și pe cei mai exigenți clienți, care caută cel mai înalt grad de confort și cele mai bune condiții pentru odihnă și recuperare.

Calitate testată
Pentru Dorelan, calitatea nu este o vorbă-n vânt sau un slogan ales la întâmplare. Saltelele producătorului italian sunt supuse unor teste riguroase în etapa de dezvoltare. De-a lungul timpului, Dorelan a colaborat cu reputate insitute de cercetare și universități din Italia, obținând cele mai înalte certificări pentru produsele sale.

„Un somn bun înseamnă o viață mai bună”, acesta este principiul care a guvernat activitatea companiei Dorelan în primii săi 50 de ani de existență. Investind permanent în cercetare și căutând constant să-și îmbunătățească produsele, Dorelan nu își propune să îndeplinească visele clienților săi din întreaga lume, ci doar să le facă mai plăcute, asigurându-le un somn de calitate.

În România produsele Dorelan sunt disponibile prin distribuitorul exclusiv autorizat Imperia Design Luxury.
Showroom Imperia Luxury Home: Strada Promoroacă nr. 8, București.
www.imperialuxuryhome.ro