Cautare
, Forbes Staff

Imobiliare |
|

Doraly investește 6 milioane de euro în extinderea parcului comercial

Doraly, unul dintre cele mai mari parcuri comerciale din România, controlat de omul de afaceri Gheorghe Iaciu, deschide Doraly Retail Park, un proiect de 10.000 mp destinat unui mix de produse care vin să extindă gama deja existentă, valoarea investiției ridicându-se la 6 milioane de euro.
poza doraly

“Doraly și-a adaptat în permanență strategia de dezvoltare de-a lungul anilor, pentru a putea răspunde nevoilor în continuă schimbare. Am pornit de la un concept angro, iar în ultimii ani ne-am extins către segmentul de comerț de tip Cash&Carry și e-commerce. Doraly Retail Park este următorul proiect, cu investiții estimate la cca. 6 milioane euro, proiect prin care vrem să fim mai aproape de consumatorul final, punându-i la dispoziție, în spații moderne și ușor accesibile, o gamă variată de produse de calitate, de la comercianți recunoscuți internaţional”, a declarat domnul Gheorghe Iaciu, fondator Doraly.

Dezvoltat pe o suprafață de teren de 280.000 de metri pătrați, pe ambele părți ale Sos. București – Urziceni, în Afumați, jud. Ilfov, Doraly dispune de 35 de pavilioane, cu o suprafață totală închiriabilă de cca. 92.000 de metri pătrați şi aproximativ 4.000 de locuri de parcare, inclusiv subteran. Parcul comercial găzduiește 435 de producători, importatori și distribuitori și o gamă de peste 550.000 de produse. Doraly Retail Park are anual trei milioane de vizitatori.

De altfel, primul chiriaș al noului proiect este retailerul de mobilă JYSK, care a inaugurat un magazin în suprafață de 1.350 mp.

 “JYSK se află în plin proces de expansiune, care continuă și în această toamnă, cu deschiderea unui nou magazin. JYSK Doraly Afumați va fi cel de-al nouălea magazin din zona Capitalei și cel de-al 78-lea magazin JYSK din țară. Ne dorim să fim cât mai aproape de clienți, iar odată cu inaugurarea JYSK Doraly ajungem într-o zonă neacoperită până acum, în Nord-Estul Bucureștiului. Clienții care ne vor vizita cu ocazia inaugurării vor găsi la noi oferte foarte bune, prețuri speciale de deschidere și un magazin cu design nou, realizat după conceptul Store 3.0. Acest concept pune mai mult accent pe colțuri care recreează încăperi din casă, scot mai bine în evidență amenajările scandinave și reprezintă surse de inspirație pentru clienți”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria.

În anul 2008, compania londoneză InfraRed Capital Partners a preluat 50% din Expo Market Doraly. Acest investitor global a adus standarde ridicate de guvernanţă corporatistă, transparenţă, dar şi capitalul necesar transformării parcului comercial, într-o viziune pe 12 ani.

Doraly în cifre:

– Suprafață închiriabilă: 91.987 mp, dintre care 37.654 mp dezvoltați în perioada 2008 – 2018

– Plan investiții 2019 – 2020:aproximativ 10.000 mp, în valoare de 6 milioane euro

– Grad de ocupare mediu:96%

– Venituri Doraly estimate pentru 2019: 13,5 milioane euro

– Trafic anual: 3 milioane vizitatori.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii