Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Donald Trump trimite Garda Națională să apere de imigranți frontiera cu Mexicul

Preşedintele american Donald Trump a dispus ca Garda Naţională să fie trimisă la frontiera cu Mexicul pentru oprirea imigraţiei clandestine şi sporirii presiunii asupra vecinului său din sud, informează News.ro.
 aboneaza-te
Donald Trump

„Situaţia la frontieră a atins de-acum un punct de criză”, a scris Trump într-o notă adresată miercuri seara departamentelor Apărării, Justiţiei şi Securităţii Naţionale.

„Starea de non-drept care persistă la frontiera noastră de sud este fundamental incompatibil cu siguranţa, securitatea şi suveranitatea poporului american. Administraţia mea nu are altă opţiune decât să acţioneze”.

În acelaşi document, Trump le-a solicitat secretarilor săi întocmirea, în 30 de zile, a unui raport care să detalieze eventuale măsuri suplimentare în vederea protejării frontierei de sud a Statelor Unite.

În luna martie, s-a constatat că a crescut numărul persoanelor care încearcă să treacă clandestin frontiera SUA – Mexic, după ce în primul an de mandat al lui Trump la Casa Albă, fenomenul se diminuase.

Companiile cu cele mai mari investiții în publicitate – trimestrul I 2018

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii