Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Lideri |
|

Donald Trump și Tony Blair critică retragerea americanilor din Afganistan: „Vietnamul pare un doctorat strategic în strategie față de catastrofa lui Joe Biden”

Fostul premier britanic, Tony Blair și fostul președinte american Donald Trump au criticat retragerea trupelor americane din Afganistan.
tony blair_donald trump_

Fostul premier britanic, Tony Blair, a condamnat retragerea americanilor din Afganistan. Blair a detaşat soldaţi britanici în ţară în timpul invaziei conduse de SUA, în urmă cu 20 de ani. El a afirmat că ieşirea forţelor aliate va bucura grupurile jihadiste, transmite Rador.

De asemenea, predecesorul preşedintelui Biden, Donald Trump, a criticat la rândul său eforturile de evacuare a trupelor americane din Kabul în timpul unei demonstraţii ce a avut loc în Alabama.

„Ieşirea lui Biden din Afganistan este cea mai uluitoare afişare a incompetenţei crase a liderului unei naţiuni, probabil din întreaga istorie. Găsiţi o altă situaţie asemănătoare. Vietnamul pare un doctorat strategic în strategie faţă de catastrofa lui Joe Biden”, a declarat Donald Trump.

Fostul preşedinte a semnat un acord cu talibanii, prin care se angaja la retragerea trupelor americane din Afganistan.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii