Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Donald Trump a semnat un decret prin care a ordonat o reformă limitată a poliției

Preşedintele SUA, Donald Trump, a semnat marţi un decret prin care a ordonat o reformă limitată a forţelor de ordine în încercarea de a răspunde mişcării istorice de furie împotriva violenţelor poliţiei şi a rasismului cu care se confruntă SUA.
President Trump Participates in an Opening Up America Again Roundtable, Washington, District of Columbia, USA - 29 Apr 2020

Acest decret include interzicerea tentativelor controversate de imobilizare prin strangulare, cu excepţia cazului în care „viaţa unui poliţist este în pericol”, a precizat preşedintele Donald Trump după o întâlnire cu familiile victimelor violenţelor poliţiei sau rasiste, informează Agerpres, conform AFP.

Preşedintele „încurajează” mii de unităţi de poliţie din SUA să adopte „cele mai înalte standarde profesionale”, a adăugat șeful Casei Albe.

În ciuda acestei decizii, măsurile luate până acum rămân sub cererile lansate de protestatari de la moartea lui George Floyd, care a fost asfixiat de un poliţist alb pe 25 mai, la Minneapolis.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii