Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Filantropie |
|

Donald Trump s-a folosit de fondurile deținute de organizația sa caritabilă în scopuri personale

Candidatul republican președinția SUA, Donlad Trump, s-a folosit de bani proveniți din fundația sa caritabilă, Trump Foundation, pentru a nu plăti o amendă de 120,000 $ pe care trebuia să o încaseze de la autoritățile din Palm Beach pentru clubul său de golf , au dezvăluit jurnaliștii de la Washington Post. 
Donald Trump

Potrivit documentelor deținute de Washington Post, autoritățile din Palm Beach au fost de acord să renunțe la amendă în schimbul unei donații de 100,000 $ către o organizație caritabilă a veteranilor, pe care clubul de golf a lui Trump trebuia să o facă. În schimb, Trump a trimis un cec din partea Donald J. Trump Foundation, fundație finanțată aproape în întregime din banii donatorilor. 

În alte cazuri asemănătoare, Trump Fondation a mai donat 158,000 $ în 2016, 5,000 $ în 2013 și 10,000 $, în total 258.000 de dolari din bani donați de alte persoane în scop caritabil. 

În cazul în care Serviciul de Venituri Interne îl va găsi pe Trump vinovat de conflict de interese îl poate obliga să plătească penalități sau să ramburseze toate fondurile organizației caritabilie care au fost folosite în scopuri personale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii