Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Donald Trump a revenit în Biroul Oval la șase zile după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19

Preşedintele american Donald Trump a revenit miercuri la muncă în Biroul Oval, la şase zile după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19, ceea ce ridică întrebări cu privire la riscurile de contaminare, informează Agerpres, conform AFP.
 aboneaza-te
NAT Trump

Comportamentul preşedintelui SUA, care a părăsit spitalul luni seară, atrage atenţia în mod deosebit în contextul în care se înmulţesc cazurile de COVID-19 la Casa Albă, notează Agerpres.

Preşedintele a fost informat despre stadiul discuţiilor privind planul de asistenţă pentru economie şi despre înaintarea uraganului Delta, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul său de cuvânt Brian Morgenstern.

Imediat după întoarcerea la Casa Albă, Donald Trump, criticat încă de la începutul pandemiei pentru mesajele sale neclare şi aproximative, a stârnit deja controverse. După ce a coborât din elicopter, liderul american a urcat treptele către balconul reşedinţei sale unde şi-a scos masca şi a ridicat mâinile cu degetele mari în sus, într-un gest ciudat de sfidare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii