Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Donald Trump promite sute de milioane de doze de vaccinuri pentru toți americanii, până în aprilie 2021

Preşedintele Donald Trump a promis vineri că 100 de milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 vor fi fabricate până la sfârşitul anului şi vor fi într-un număr suficient pentru a vaccina 330 de milioane de americani până în aprilie 2021, informează Agerpres, confom AFP.
Donald Trump shutterstock_1190031697

Donald Trump: „Vom produce cel puţin 100 de milioane de doze până la sfârşitul anului şi, probabil, multe altele, sute de milioane de doze vor fi disponibile în fiecare lună şi vom avea suficiente vaccinuri pentru toţi americanii până în aprilie”. El și-a reiterat optimismul cu privire la rezultatul studiilor clinice în curs de desfăşurare a vaccinurilor experimentale.

Donald Trump nu a specificat ce producători vor putea livra aceste vaccinuri, dar două companii, Moderna şi Pfizer, sunt în faza 3 activă a studiilor clinice, prima aşteptând rezultatele în noiembrie, iar a doua în octombrie.

Producătorii farmaceutici Moderna şi Pfizer au deja contracte cu executivul american pentru livrarea a sute de milioane de doze, motează Agerpres.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii