Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Donald Trump nu va purta mască

 
Preşedintele Donald Trump a spus că nu va purta o mască, în ciuda noilor recomandări făcute de medici, care îi sfătuiesc pe americani să îşi acopere feţele pentru a preveni răspândirea involuntară de Covid-19, informează News.ro.
Donald Trump

Donald Trump a declarat că nu se vede întâmpinând „preşedinţi, prim-miniştri, dictatori, regi, regine” în Biroul Oval în timp ce poartă o mască, relatează BBC, preluat de News.ro.

Președintele a subliniat că recomandările făcute vineri sunt „opţionale”.

„Nu trebuie să faceţi asta. Eu aleg să nu fac asta. Nu cred că voi face asta. Dar unii oameni poate vor să facă asta şi este OK. Poate fi bine. Probabil va fi”, a declarat Donald Trump.

Întrebat de ce, el a răspuns: „Nu vreau să fac asta stând în Biroul Oval. Cred că să port mască în timp ce întâmpin preşedinţi, prim-miniştri, dictatori, regi, regine, nu văd că e pentru mine. Poate mă voi răzgândi”.

El a mai spus că răspunsul guvernului pentru Covid-19 a salvat vieţi şi că alegerile prezidenţiale nu vor fi amânate.

Recomandările făcute de Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor, agenţie guvernamentală de consiliere pe probleme de sănătate publică, au venit după ce în SUA au fost raportate peste 270.500 de cazuri de infectare cu Covid-19 şi aproximatov 7.000 de decese.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii