Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

News |
|

Donald Trump mai vrea un mandat la Casa Albă

Fostul președinte american, Donald Trump, a declarat în ultimul său interviu acordat că este dispus să candideze din nou la prezidențialele din 2024.
Hershey,,Pa,-,December,15,,2016:,President-elect,Donald,Trump,Looks

„Doar diagnosticul unui doctor ar putea opri candidatura lui Donald Trump, al 45-lea preşedinte al Americii, pentru alegerile prezidenţiale din 2024”, a declarat fostul preşedinte la emisiunea „The Water Cooler” de la Real America’s Voice, potrivit Mediafax.

În cadru interviului acordat, Trump a relansat acuzaţiile de fraudă la alegerile prezidenţiale, fără a aduce însă şi probe: „am câştigat în Alabama cu un rezultat record, am câştigat în Florida. Şi ce s-a întâmplat în Georgia? Am câştigat în Ohio şi Iowa cu o avalanşă de voturi, iar în Georgia nu?”.

În vârstă de 75 de ani, Donald Trump a fost cel mai vârstnic preşedinte în funcţie la Casa Albă, înainte ca Joe Biden, care are 78 de ani, să fie ales.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii