Cautare
, Contributor

Sănătate |
|

DONA își schimbă Directorul General

Începând cu luna februarie 2016, Ovidiu Wencz își încheie mandatul de Președinte al Consiliului de Administrație în grupul de firme DONA și pe cel de Director General în S.C. SIEPCOFAR S.A și Farmacia DONA SRL, companii care dețin 280 de farmacii funcționând sub numele DONA.
DONA 1

Atribuțiile sale vor fi preluate de Dr. Eugen Banciu, acționar majoritar, care a declarat: „Îi mulțumesc domnului Ovidiu Wencz. A reușit în patru ani ce alții nu reușesc într-o viață: creșterea de la 190 de farmacii la 280, de la 1200 de angajați la 2400, și, nu în ultimul rând, relansarea unui nou concept de relație empatică între farmacist și pacient”.

CITEȘTE ȘI: 15 despre 2015: 15 evenimente desfășurate în domeniul sănătății în 2015

De asemenea, rezultatele sunt pozitive și în ceea ce privește partea financiară, spune noul Director General- „în ciuda unui mediu de business auster și impredictibil, în 2015, grupul DONA a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 870 milioane lei, în creștere cu 10% față de 2014”.

DONA este una din cele mai mari reţele de farmacii, cu capital integral românesc, având o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa locală.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii