Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Dominic Thiem câștigă turneul US Open, primul său trofeu la un Grand Slam

Dominic Thiem (27 de ani, locul 3 ATP) l-a învins în finala turneului de Grand Slam US Open pe Alexander Zverev (23 de ani, locul 7 ATP), după un meci de cinci seturi, scor 2-6, 4-6, 6-4, 6-3 7-6 (6), și întins pe durata a patru ore și cinci minute. Dominic Thiem câștigă primul său trofeu de Grand Slam după trei finale pierdute în ultimii trei ani.
Dominic Thiem

Dominic Thiem (Austria) a revenit de la 0-2 la seturi și a câștigat după un final interzis cardiacilor, la tie-break-ul în setul decisiv.

Dominic Thiem: „Este un drum incredibil pe care l-am parcurs împreună. Ar fi fost corect ca acest meci să aibă doi învingători. Ştiu că va veni ziua când şi tu vei câştiga un titlu de Grand Slam și îți vei face părinții mândri de tine. Oricum, sunt sigur cu sunt deja”.

Germanul Alexander Zverev s-a aflat la prima participare într-o finală de Grand Slam.

Alexander Zverev: „Vreau să îl felicit pe Dominic pentru acest prim titlu de Grand Slam. Organizatorii au făcut o treabă excelentă, nu se putea mai bine de atât.

Câștigătorul Dominic Thiem a încasat un cec de 3 milioane de dolari, în timp ce finalistul Alexander Zverev a câștigat 1,5 milioane de dolari.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii