Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Dominic Fritz, un german care s-a stabilit în România în urmă cu câțiva ani, a câștigat Primăria Timișoarei

Un moment istoric a fost marcat la Timișoara, unde Primăria Municipiului a fost câștigată în premieră de un străin, Dominic Fritz, un german care s-a stabilit în România în urmă cu câțiva ani, informează Radio România Actualități. Dominic Fritz a candidat din partea USR PLUS.
 aboneaza-te
Dominic Fritz

În discursul rostit după aflarea rezultatelor, Dominic Fritz a promis că administrația locală din Timișoara va deveni rapid una modernă, care va fi un exemplu de urmat pentru toată țara, notează Radio România Actualități.

Dominic Fritz: „Timișoara a înfăptuit o nouă revoluţie. Astăzi, Timișoara a încheiat, prin vot definitiv, perioada de tranziţie de 30 de ani după căderea comunismului. România a ales un primar care nu s-a născut în România. Administraţia noastră, dragi timişoreni, va fi un model pentru toată România.”

Dominic Fritz l-a învins la o diferenţă de 20 de procente pe Nicolae Robu (PNL), care a deținut până acum două mandate în fruntea municipiului Timișoara. Nicolae Robu a demisionat de la conducerea Organizației Județene a PNL.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii