Cautare




, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, s-a autoizolat la domiciliu, după ce viceprimarul şi secretarul Primăriei Timişoara au fost testaţi pozitiv cu coronavirus

Viceprimarul Primăriei Timişoara, Ruben Laţcău şi secretarul general interimar al Primăriei, Caius Şuli au fost testaţi pozitiv cu coronavirus. Secretarul prezintă simptome uşoare, viceprimarul este asimptomatic. Primarul Dominic Fritz a anunţat că va lucra de la domiciliu în zilele următoare, urmând ca la finalul săptămânii să se retesteze, informează News.ro.
Dominic Fritz
Potrivit unui comunicat de presă, de joi, al Primăriei Timişoara, după ce viceprimarul Ruben Laţcău şi secretarul general interimar, Caius Şuli, au fost testaţi pozitiv cu coronavirus, primarul Dominic Fritz a luat măsura izolării la domiciliu ca măsură de precauţie.
„Nu este sigur, deocamdată, dacă între cele două cazuri există o legătură, în condiţiile în care regulile de siguranţă au fost respectate. Cei doi au purtat mască şi au păstrat distanţa socială.  Primarul Municipiului Timişoara Dominic Fritz a primit un rezultat negativ, la un test realizat ieri seară, dar a decis să lucreze de acasă în următoarele zile, ca măsură de precauţie. Primarul Dominic Fritz va repeta testul la sfârşitul săptămânii”, se arată în comunicat, conform News.ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii