FacebookTwitterLinkedIn

Astfel, Președintele Consiliului de Administrație al First Bank, Nicolae Dănilă, a anunțat plecarea din funcție a lui Dominic Bruynseels, Președinte Executiv First Bank, începând cu 8 august 2019.

„În ultimele 12 luni, First Bank a trecut printr-o serie de schimbări semnificative: repoziționarea după achiziția Piraeus Bank România, schimbarea identității de brand, procesul de dimensionare optimă a organizației, achiziția Bank Leumi România, precum și o serie de schimbări interne și de proiecte importante, ale căror rezultate se vor vedea în curând. Acum doresc să mă concentrez asupra unor proiecte personale importante, astfel încât voi părăsi actuala funcție pentru a putea face acest lucru”, declară Dominic Bruynseels.

Fondul american de investitii J.C. Flowers & Co. a identificat și desemnat succesorul pentru această funcție. În acest moment, se află în desfășurare procedurile interne și externe specifice numirii oficiale și preluării mandatului. Nominalizarea va fi anunțată în curând, după încheierea formalităților necesare, potrivit reprezentanților băncii.

„Vreau să îi mulțumesc lui Dominic atât pentru energia și implicarea de care a dat dovadă în ultimele 12 luni, cât și pentru faptul că a adus J.C. Flowers în România. First Bank este un brand care se dezvoltă rapid și vom continua să construim plecând de la premisele pozitive pe care le avem. Îi dorim lui Dominic mult succes în tot ceea ce și-a propus”, declară domnul Nicolae Dănilă, Președintele Consiliului de Administrație First Bank.