Cautare
, Contributor

Agricultură |
|

Domeniile Prince Matei, investiție de peste 10 milioane de lei în podgoria de la Dealu Mare

Domeniile Prince Matei, deținute de holdingul Vintruvian, care are în proprietate și Viticola Sarica Niculițel, anunță o investiție în podgoria de la Dealu Mare de peste 10 milioane de lei, în afara prețului de achiziție.
Podgorii struguri vin shutterstock_306955505

Investiția a fost făcută în ultimii doi ani pentru a moderniza echipamentele de vinificație și pentru a revitaliza plantațiile vechi, un proiect care va continua, susțin reprezentanții producătorului de vin.

„Am înțeles că pentru a scoate ce este mai bun din terroir-ul nostru, tradiția trebuie să meargă mână în mână cu tehnologia. În ultimii doi ani, cât au trecut de la achiziționarea cramei, am investit pentru a aduce echipamente de ultimă generație, care permit o mai mare precizie în procesul nostru de vinificație. Din acest echilibru fin între om, natură și tehnologie se nasc și cresc vinurile de pe Domeniile Prince Matei”, a subliniat Marius Iliev, Director General.

Totodată, producătorul anunță o nouă imagine pentru vinurile sale și o nouă gamă de retail, care va purta numele producătorului, Domeniile Prince Matei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii