Cautare
, Contributor

Auto |
|

Dolo Trans Olimpic a achiziționat 79 de camioane Mercedes-Benz în 2015

Cea mai mare flotă de camioane Mercedes-Benz pe anul 2015 a fost achiziţionată de compania Dolo Trans Olimpic.
Dolo Trans Olympic SRL (5)

Un număr de 79 de camioane Mercedes-Benz au fost achiziționate în 2015 de către compania Dolo Trans Olimpic, care va urma să cumpere încă 45 de unități în 2016. Modelele folosite de companie sunt Actros și Atego, despre care Cristian Dolofan, director general Dolo Trans Olimpic spune: „Am testat  mai multe modele de la mai multe companii şi  Actros a ieşit cel mai bine în ceea ce priveşte consumul”.

Camioanele utilizează sistemul de telematică FleetBoard, un sistem inovator care furnizează informaţii despre localizarea şi traseul urmat. Împreună cu PowerShift 3, sistemul FleetBoard folosește hărți digitale și poziționarea GPS pentru a adapta consumul de combustibil în raport cu distanţa pe care camionul o are de parcurs.

Dolo Trans Olimpic, companie de transport mărfuri pe distanțe lungi, care deține în astăzi o flotă de 146 de camioane, a apărut pe piața românescă în anul 2011. Firma a încheiat 2014 cu o cifră de afaceri de 38 de milioane de lei și pentru anul viitor are planuri de schimbare a sediului, care momentan se află la Pitești.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii