FacebookTwitterLinkedIn

Clienţii de televiziune ai Telekom vor putea vedea astfel live toate cele 21 de curse, sesiunile de calificări şi alte evenimente adiacente acestei competiţii din lumea sporturilor cu motor, potrivit unui comunicat din 15 martie 2016 al Telekom România.

Vlad Enăchescu, directorul general al Dolce Sport, a declarat: „Formula 1 rămâne în oferta premium a Dolce Sport. Telespectatorii noștri chiar vor avea anul acesta o superofertă de sport, cu care puţine televiziuni din lume se pot lăuda.

Pentru că regina sporturilor cu motor va fi însoţită în grilă de UEFA EURO 2016, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Primera Division, Premier League, Bundesliga, Liga 1, NBA, NFL, Turneul celor 6 Naţiuni, toate meciurile importante ale rugby-ului românesc, handbal din Liga Campionilor masculin și feminin, tenis din Fed Cup, Davis Cup și din mari turnee WTA şi ATP.

Pedigree-ul Formulei 1 şi felul în care ea a fost primită de telespectatori în primii doi ani de difuzare la Dolce Sport sunt principalele motive pentru alegerea noastră. Ne bucurăm că putem oferi continuitate fanilor acestui fenomen”.

VEZI AUDIENȚELE TELEVZIUNILOR DE SPORT ÎN FEBRUARIE 2016

Dolce Sport difuzează şi alte competiţii automobilistice, respectiv Campionatul Mondial de Raliuri (WRC), o întrecere aflată la al patrulea sezon consecutiv în exclusivitate printre programele televiziunii, GP 2, GP 3, Porsche Supercup și Campionatul Naţional de Raliuri.

Toate aceste competiţii sunt acoperite de o echipă de specialişti, care realizează şi emisiunea dedicată fenomenului auto, „Formula Dolce”.

Dolce Sport, televiziunea de sport a Telekom, este prezentă pe piaţă din 2010. Conţinutul este transmis la televiziunile Dolce Sport 1, 2, 3 şi 4, pe platforma www.telekomtv.ro şi pe aplicaţiile mobile.