Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Doina Gradea (TVR) este chemată în Parlament să dea explicații despre interviul cu Sebastian Ghiță, difuzat miercuri seara de TVR 1.

Preşedintele comisiei de Cultură din Camera Deputaţilor, deputatul PNL Gigel Ştirbu, i-a cerut joi directorului general interimar al TVR, Doina Gradea, prezenţa la comisia de Cultură, pentru a fi audiată în legătură cu interviul difuzat de către TVR 1 cu Sebastian Ghiţă, informează News.ro.
89. TVR

„Vă invităm să luaţi parte la lucrările Comisiei din data de 20martie a.c., ora 12.00, pe ordinea de zi fiind înscrisă audierea dumneavoastră în legătură cu difuzarea, de către TVR, a interviului realizat de jurnalistul Ion Cristoiu cu domnul Sebastian Ghiţă, persoană pentru care Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a emis un mandat european de arestare”, se arată în scrisoarea trimisă de deputatul PNL Gigel Ştirbu directorului general interimar al TVR.

Mai multe televiziuni, printre care şi TVR, au difuzat miercuri seară, în acelaşi timp, un interviu cu Sebastian Ghiţă, fugit în luna decembrie 2016 din ţară şi pe numele căruia ÎCCJ a emis un mandat european de arestare, notează News.ro.

Dorina Rusu, membru al Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), s-a sesizat după ce interviul cu fostul deputat Sebastian Ghiţă, acordat jurnalistului Ion Cristoiu, a fost difuzat simultan, miercuri seară, de patru televiziuni – Antena 3, B1 TV, România TV şi principalul post public de televiziune, TVR 1.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE SPORT – FEBRUARIE 2018

La începutul şedinţei CNA de joi, Dorina Rusu a anunţat că va formula o autosesizare pentru această premieră, spunând că nu s-a mai întâmplat ca un interviu înregistrat să fie difuzat simultan de patru posturi de televiziune. Dorina Rusu a spus că felul prin care cele patru televiziuni au difuzat acest interviu face parte dintr-o „mare operaţiune de manipulare”.

Dorina Rusu a precizat că cel mai grav i se pare că interviul a fost difuzat şi de televiziunea publică. Ea a mai afirmat că i se pare că actuala conducere a TVR consideră că televiziunea de stat nu înseamnă televiziune publică, ci televiziunea unui partid.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii