Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Doina Gradea este noul președinte – director general interimar al SRTV

Doina Gradea, fosta asistentă a „mogulului de presă” Adrian Sârbu, pe vremea când acesta conducea Pro TV, a fost validată, miercuri, de Comisiile reunite de cultură ale Parlamentului, cu majoritate de voturi, în funcția de președinte- director general interimar al Televiziunii Române.
Doina+Gradea

În timpul audierilor din Comisiile reunite de cultură ale Parlamentului, Doina Gradea a spus, printre altele: „Avem un buget substanțial, comparabil cu bugetele pe care le au grupurile de televiziune private, cele mai mari grupuri de televiziune din privat de televiziune, Pro TV și Antena, și cred că trebuie să întoarcem toate aceste venituri pe care le avem prin calitatea programelor către cei care plătesc, contribuie, în fiecare an, la bugetul Societății Române de Televiziune”, a mai spus Doina Gradea, conform AGERPRES.

Doina Gradea: „Sunt emisiuni care au rating aproape zero. Ele nu pot rămâne pe post. Înseamnă că nu se uită nimeni la ele. Nu trebuie să dăm neapărat de lucru cuiva din Televiziunea Română. Poate că acei oameni care fac rating zero sau aproape de zero pot fi mult mai utili în alte zone, în alte direcții. Își pot aduce aportul sub altă formă. Sunt extrem de mulți specialiști, profesioniști în TVR, mă bucur că i-am cunoscut și în București și în studiourile teritoriale de care nu vreau să uit, vreau să le amintesc pentru că au o contribuție enormă“.

Doina Gradea a intrat în grupul de presă Mediafax în 1992, apoi a devenit asistenta personală a lui Adrian Sârbu și Corporate Affairs al companiilor din grupul Media Pro.

CITEȘTE: VREAU TWIN PEAKS!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii