Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Documentarul „Totul nu va fi bine” va rula în cinematografele în aer liber

Documentarul „Totul nu va fi bine” care descrie impactul accidentului nuclear de la Cernobîl va rula, începând de vineri, în cinematografele în aer liber din ţară.  
Totul nu va fi bine

Totul nu va fi bine este primul lungmetraj documentar semnat de Adrian Pîrvu şi Helena Maksyom. A avut premiera mondială la Festivalul Internaţional de Film Transilvania, la Cluj-Napoca și a fost prezentat, în avanpremieră, la Constanţa şi Bucureşti. Începând de vineri, 7 august, va putea fi vizionat în mai multe oraşe din ţară.

Documentarul va rula în aer liber la :

Bucureşti (Cinema Muzeul Ţăranului, 7 august, ora 21:00, Grădina cu Filme – Cinema & More, 12 august, ora 20:30)

Arad (Grădina de Vară Cinema Arta, 7 august, ora 21:30), 

Braşov (Grădina din Visss, 11 august, ora 21:00), 

Iaşi (Cinema Ateneu, 7 august, ora 21:30), 

Timişoara (Hostel Costel, 9 august, ora 21:30), 

Târgu Mureş (Teatrul de Vară – vineri, duminică, marţi şi joi, ora 21:30).

Totul nu va fi bine este un road-movie în care un regizor pe jumătate nevăzător şi iubita lui încearcă să descopere efectele Cernobîlului asupra lor. În călătoria lor, cunosc oameni afectaţi de dezastrul nuclear petrecut în 1986, iar pe măsură ce descoperă impactul Cernobîlului asupra unei întregi generaţii, problemele lor de sănătate se agravează şi le complică planurile.

Scenariul şi regia sunt semnate de Adrian Pîrvu şi Helena Maksyom, montajul – de Alexandru Radu şi Vladimir Gojun, imaginea – de Denis Melnik, Radu Gorgos, Adrian Pîrvu, Helena Maksyom. Ioan Filip şi Dan-Ştefan Rucăreanu semnează sunetul. Producători sunt Alexandru Solomon şi Ada Solomon. Coproducători sunt Olena Yershova, Adrian Pîrvu şi Andrii Yashchyshyn.

Absolvent al UNATC, Adrian Pîrvu a regizat şi produs mai multe scurtmetraje. Helena Maksyom a absolvit Universitatea de Aviaţie din Kiev şi are un master în „Ecologie şi protecţia mediului înconjurător”.

„Totul nu va fi bine” este o producţie Hi Film realizată în coproducţie cu TATO FILM şi microFILM, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, al Agenţiei de Film din Ucraina, al Programului Europa Creativă – MEDIA al Uniunii Europene şi al Televiziunii Române.

Credit foto: Facebook/Everything Will Not be Fine / Totul nu va fi bine

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii