Cautare
, Staff

Media şi entertainment |
|

Documentarul „Regele care l-a păcălit pe Hitler” va fi difuzat duminică, 10 mai, pe History Chanel România

History Channel Romania va prezenta, duminică, 10 mai, la ora 13,00, cu ocazia împlinirii a 75 de ani de la încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial, filmul documentar „Regele care l-a păcălit pe Hitler” (în original „Războiul Regelui”), realizat de Chainsaw Film Production în anul 2016.
 aboneaza-te
Razboiul Regelui History

„Regele Mihai, tatăl meu, singur alături de Armata lui, a schimbat destinul unui continent întreg, la 23 August 1944. El a întors armele de partea aliaţilor în cel de Al Doilea Război Mondial. Avea atunci 22 de ani. Apoi, el a rezistat în faţa comuniştilor timp de 50 de ani. Acest om a supravieţuit duşmanilor lui şi a ieşit victorios în lupta cu destinul. Acum, la 75 de ani de la sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial, să nu uităm că Regele Mihai a fost toată viaţa lui alături de români”, afirmă Majestatea Sa Margareta, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Familiei Regale și preluat de Agerpres.

În mesaj, Majestatea Sa aminteşte de documentarul „Războiul Regelui”: ”Filmul Războiul Regelui vine precum ploaia după o lungă secetă, după ani de propagandă comunistă şi necunoaştere, documentarul arată modestia, loialitatea şi curajul Regelui Mihai. Era timpul ca acest film să apară. O dovedeşte şi felul în care este primit de oameni. Filmul are calităţi remarcabile: este documentat atent, are vivacitate, culoare, inedit şi este veridic şi convingător în fiecare clipă.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii