Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Documentarul „Dezastrul din Nepal” va fi difuzat în premieră la Discovery Channel

Un documentar despre cutremurul din Nepal, produs pe 25 aprilie a.c. şi care s-a soldat cu peste 8.000 de morţi, va fi difuzat în România, pe 1 iunie, de la ora 23:00, la Discovery Channel, informează MEDIAFAX.
????????????????

Discovery Channel va prezenta posibile explicaţii despre cauzele ce au condus la producerea cutremurului de 7,8 grade magnitudine, precum şi imagini cu operaţiunile de salvare din Nepal într-un documentar special, intitulat „Dezastrul din Nepal”, care va fi difuzat în premieră, pe 1 iunie, de la ora 23.00.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, cutremurul devastator care a lovit Nepalul pe 25 aprilie a provocat distrugeri uriaşe, soldându-se cu peste 8.000 de morţi, dintre care 18 alpinişti care se aflau în Tabăra de Bază de pe Everest în momentul producerii cutremurului.

Documentarul „Dezastrul din Nepal” prezintă interviuri cu experţi, simulări de cutremure pentru a explica ştiinţific fenomenul seismelor şi include imagini cu operaţiunile de salvare din Kathmandu, buletine de ştiri difuzate în întreaga lume şi imagini în exclusivitate cu noi tehnologii şi cercetări derulate pentru prognozarea mai eficientă a cutremurelor.

Discovery Networks Europa Centrală & de Est, Orientul Mijlociu & Africa (CEEMEA) este o divizie a Discovery Communications, lider mondial pe segmentul televiziunilor cu plată, care ajunge la aproape trei miliarde de abonaţi în peste 220 de ţări şi teritorii. Cele 16 branduri Discovery ajung la peste 504 de milioane de abonaţi din 109 ţări şi teritorii, fiind difuzate în 20 de limbi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii