FacebookTwitterLinkedIn

Orange promovează aplicația spunând că în premieră oferă utilizatorilor posibilitatea să voteze zonele în care acoperirea 4G să fie extinsă cu prioritate, până la cea mai mare acoperire la nivel național – 74% din populația totală a țării și 96,5% din populația urbană.

În urma voturilor, Orange se angajează ca în perioada imediat următoare să extindă rețeaua 4G în cele mai votate 20 de județe.

Aplicația 4G Fun Kit se adresează tuturor clienților Orange care folosesc serviciile de internet mobil, atât abonați, cât și utilizatori de cartele reîncărcabile. Aceasta poate fi descărcată din Play Store, App Store, Windows Store și, în curând, din Windows Store, și se poate instala pe smartphone-uri cu sistem de operare Android, iOS și Windows 10.

La fiecare secțiune, clienții au opțiunea de a-și împărtăși opinia despre experienţa avută în aplicaţie și să primească 500 MB trafic de net. Bonusul este primit și de clienții care votează în secțiunea „Extinde acoperirea 4G” din aplicație și dau share acesteia pe rețelele sociale.

Traficul pe Orange 4G Fun Kit este gratuit pentru clienții Orange până la 24 septembrie, cu un streaming, upload și download la viteze de până la 300 Mbps.

CITEȘTE: IMPACTUL ȘI VIZIBILITATEA CAMPANIEI „CUMINȚENIA PĂMÂNTULUI” PE TELEVIZIUNE