Cautare
, Contributor

Modă |
|

Documentar despre viața și cariera lui  Alexander McQueen

Producătorul Ian Bonhôte împreună cu scenaristul Peter Ettedgui au lansat un film documentar despre viața controversată, dar fascinantă a creatorului de modă britanic Alexander McQueen.
mcqueen1

Documentarul de 111 minute este dedicat carierei impresionante a geniului Lee Alexander McQueen, de la absolvirea cursurilor universitare la Central Saint Martins, în ’92, la evoluția sa la Casa Givenchy și până la ultimele sale momente la cârma  propriului brand, înainte să se sinucidă în 2010.

Filmul este construit ca un omagiu cinematografic pentru Lee, iar pe lângă capturi din fabuloasele sale show-uri, pasajele în care foști colegi, prieteni sau membri ai familiei retrăiesc amintiri cu eroul filmului, alături de propriile confesiuni culese dintr-un video pus la dispoziție de fostul său asistent, constituie de fapt miezul creației. Editorul Vogue, Suzy Menkes, aplaudă această capodoperă alături de familia geniului răposat mai ales datorită concentrării acțiunii în jurul performanțelor și realizărilor și nu a părților negative.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii