FacebookTwitterLinkedIn

Pe lângă dezvoltarea operațiunilor din SUA, Salim Sunderji este responsabil și pentru stabilirea de parteneriate globale și extinderea serviciilor DocProcess în Marea Britanie, Orientul Mijlociu și India.

Mă aștept ca soluțiile DocProcess să fie la mare căutare pe piața SUA, unde pandemia globală a schimbat modul în care companiile funcționează și colaborează între ele și cu instituțiile publice”, a menționat Salim Sunderji, CEO și coordonatorul biroului din SUA al DocProcess.

Investiția prevăzută de DocProcess pentru biroul din SUA este de 600.000 de dolari, a declarat compania în exclusivitate pentru Forbes România.

Odată cu intrarea Morphosis Capital în acționariatul DocProcess, am dezvoltat împreună o strategie de expansiune a companiei pentru a deveni un jucător global. Ne dorim să fim prezenți pe piețe importante din întreaga lume nu doar prin serviciile pe care le oferim, dar și prin puncte de lucru locale. Deschiderea unui birou comercial în SUA reprezintă un pas natural în dezvoltarea noastră, piața americană fiind recunoscută pentru deschiderea către tehnologie, în special pentru produse și soluții de automatizare a afacerilor”, a declarat Liviu Apolozan, Președinte și VP Strategie, DocProcess.

Biroul din Austin este cea de-a treia locație deschisă de DocProcess în afara României. În 2018, compania a inaugurat un centru de cercetare și dezvoltare în Grenoble, Franța, iar în aprilie 2020 un birou comercial în Paris.

DocProcess, companie înființată în 2005 de Liviu Apolozan, este lider în automatizarea proceselor de business în România, cu birouri în București, Brașov, Paris, Grenoble și Austin.