FacebookTwitterLinkedIn

Dintre pachetele vândute în perioada târgului, cel mai scump are o valoare de 5.200 de euro pentru TUI Magic Jacaranda, de cinci stele, din Side/Antalya, cazare şapte nopţi cu Ultra All Inclusive, transport cu avionul, taxe de aeroport, transferuri, asigurare medicală şi storno, asistenţă turistică. Cel mai scump hotel vândut în perioada târgului de turism a fost Maxx Royal Belek Golf Resort, de cinci stele, unde o cameră pentru şapte nopţi cu Maxx all inclusive, a fost cumpărată cu peste 4.400 de euro.

Citește și: La mare, cu avionul. Cât costă o vacanță cu avionul pentru români, pe litoralul nostru

“Ne aşteptăm la o creştere de 50% a pachetelor vândute pentru sezonul 2017, după ce în 2016, un an în care Turcia a fost în lumina reflectoarelor, noi am înregistrat o creştere de 400% faţă de anul anterior. Turistii români au încredere în produsul nostru, apreciază vacanţele în resorturile din Antalya, unde se simt răsfăţaţi şi se pot relaxa împreună cu familia şi prietenii. În plus, au la dispoziţie o serie de oferte atractive, pe care le construim special pentru turiştii români. Chiar în prima zi după târg am publicat ofertele noastre pentru seniori, care până la finalul zilei au adus deja rezervări pentru 126 de turişti”, declară Elena Anghel, director general Prestige Tours.

Prestige Tours a fost cumpărat în martie 2016 de la fondul de investiții GED de către omul de afaceri turc Mustafa Kadiroglu, proprietarul turoperatorului Calypso Tour.