Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

DNA i-a trimis în judecată pe Dinu Pescariu, Gabriel Sandu, Călin Tatomir și Claudiu Florică în dosarul „Microsoft 3”

Gabriel Sandu, fostul ministru al Comunicațiilor, Dinu Pescariu, fostul jucător de tenis, omul de afaceri Claudiu Florică și Călin Tatomir, fostul director general al Microsoft România SRL, au fost trimiși în judecată de procurorii anticorupție în dosarul „Microsoft 3”, ce vizează prejudicierea statului prin vanzarea de licențe Microsoft,informează AGERPRES.  
dna-sigla

Procurorii estimează prejudiciul în acest dosar la 67 de milioane de dolari.

DNA i-a trimis în judecată pe:

Gabriel Sandu, la data faptei ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale, pentru abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite.

Claudiu Ionuț Florică, la data faptelor reprezentant al D.Con-Net AG, cercetat sub control judiciar pentru instigare la abuz în serviciu și spălare a banilor.

Dinu Mihail Pescariu, la data faptelor reprezentant al D.Con-Net AG, cercetat sub control judiciar pentru instigare la abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit si spălare a banilor.

Călin Tatomir, la data faptelor director general Microsoft România SRL, cercetat sub control judiciar pentru complicitate la abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit si spălare a banilor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii