Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

DNA a început urmărirea penală împotriva lui Dan Voiculescu, patronului trustului Intact

dan-voiculescu.jpg
Dan Voiculescu a fost audiat luni la DNA în dosarul de şantaj în care sunt cercetaţi, printe alţii, fiica sa, Camelia Voiculescu, şi directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu. Dan Voiculescu a declarat, după audieri, că anchetatorii i-au comunicat, cu acest prilej, că este complice, transmite Mediafax.

Dan Voiculescu este urmărit penal pentru complicitate la şantaj, potrivit Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

„Mi s-a adus la cunoştinţă că aş fi complice. Eu nu am nicio treabă cu dosarul ăsta de niciun fel, ca atare lucrurile sunt puţin complicate. Părerea mea este următoarea: este o încercare de intimidare a presei, o încercare care de mult este dorită”, a declarat Dan Voiculescu la ieșirea de la DNA.

„Nu avem de-a face nici măcar cu un şantaj. Este un conflict comercial între Antena Group şi RCS, conflict care durează de şase ani, conflict care nu are niciun fel de legătură cu penalul", a spus mai spus Voiculescu.

Dan Voiculescu a venit la DNA însoţit de avocaţii Sergiu Andon şi Gheorghiţă Mateuţ, conform Mediafax.

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat, în 25 iulie, că SC Antena 3 SA este urmărită penal pentru complicitate la şantaj, în dosarul în care sunt cercetaţi Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu, George Matiescu, SC Antena TV Group şi SC Intact Publishing SRL.

Potrivit procurorilor, în perioada 16 aprilie – 24 mai 2013, Sorin Alexandrescu, l-ar fi constrâns pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei să semneze un contract în condiţii prestabilite, impuse de directorul general al Antena TV Group, sub ameninţarea că, în caz de refuz, va da în vileag fapte presupus compromiţătoare pentru acesta şi că, în acest scop, va fi realizată o anchetă jurnalistică, infomează Mediafax.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii