Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Evenimente |
|

Dmitri Peskov: „Rusia nu va distruge nicio armă chimică pentru că nu are așa ceva”

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului respinge solicitarea SUA de a distruge armele chimice, pe motiv că această afirmație este lipsită de logică.
Kremlin,Tower,Scenic,View,On,Red,Square,,Main,Square,Of

„Astfel de declaraţii sunt lipsite de logică. Nu reprezintă altceva decât o încercare de a camufla fără succes politica lor de a îngrădi în continuare Rusia. Moscova a anunţat acum mulţi ani şi a verificat distrugerea tuturor armelor chimice de pe teritoriul său. Rusia nu are arme chimice”, a declarat Dmitri Peskov, informează Reuters.

Marți, Departamentul de Stat al SUA a cerut Moscovei „să îşi respecte obligaţiile care îi revin în temeiul Convenţiei privind armele chimice şi să îşi declare şi să distrugă programul său de arme chimice sub supervizarea observatorilor internaţionali.”

Mai mult, oficialii de la Washington au anunţat și sancţiuni împotriva înalţilor oficiali ai guvernului rus şi a entităţilor ruseşti ca răspuns la ceea ce oficialii americani au spus că este încercarea Moscovei de a-l ucide pe disidentul rus Navalnîi cu un agent neurotoxic.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii