Cautare
, Contributor

Servicii financiare |
|

DKV Euro Service, furnizor de carduri de combustibil, țintește afaceri de 190 de milioane de euro pe piața locală în 2015

Compania germană a încheiat deja anul 2014 cu o cifră de afaceri de 175 de milioane de euro în România și își propune o creștere de 8,6%, până la 190 de milioane de euro, pentru acest an.
Robert Vass 03

DKV Euro Service are o rețea foarte extinsă de stații de carburanți, dar și parteneri de servicii, cu peste 55.300 de locații în 42 de țări europene. La nivel european, compania are peste 80 de experiență, însă este prezentă pe piața din România din 2007. Reprezentanța din România oferă carduri de combustibil, servicii de plată a taxelor de drum internaționale, recuperare de TVA și accize, mentenanță și asistență de urgență și o gamă largă de servicii online pentru companiile care transportă marfă sau persoane din România în Europa.

Robert Vass, country manager România și ungaria al DKV Euro Services, a explicat că, în prezent, la reprezentanța din România lucrează 10 persoane. De asemenea, în România, clienții DKV Euro Services sunt, în principal, companiile mici, care au maximum cinci camioane, dar și companii mari cu o flotă de peste 100 de camioane, în conformitate cu structura pieței autohtone.

„Ne-am dezvoltat constant în România în ultimii nai, iar condițiile de piață indică potențial pentru a crește în continuare. Conform estimărilor noastre, piața de combustibil și servicii de taxe de drum pentru transportul internațional din România este de aproximativ 2,5 miliarde de euro, din care ne propunem să atragem circa 8% anul acesta”, a mai explicat Robert Vass.

Country managerul a mai spus că toate companiile cu care lucrează pe piața locală au aceesat și serviciul de recuperare TVA, dar și prefinanțarea pentru că astfel reușesc să obțină banii mai repede înapoi.

„Pe lângă consolidarea pe plan local a serviciilor oferite de clienților cu operațiuni internaționale, suntem interesați să continuăm și extindere rețelei cu stații de carburanți partenere din țară”, spune Robert Vass.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii