Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Bunuri de consum |
|

Divan Group investește 200.000 de euro într-un format fast food

Divan Group adaugă astfel o nouă componentă celorlalte restaurante ale sale.
divan express

Divan Group a lansat Divan Express, un kebap butik în format de fast food. Servirea a fost simplificată, fiind realizată în stil american (clientul dă comanda și preia produsele de la aceeași persoană de la casă).

Andrei Iușut, CEO Divan Group, a investit  200.000 de euro pentru reamenajarea spațiului din vecinătatea ASE. Designul butik-ului este semnat de Cristian Corvin, arhitectul care a realizat interiorul celor două restaurante Divan din Centrul Vechi și Bulevardul Floreasca și al Meze Taverna, din Centrul Vechi.

Din 3 noiembrie, butik-ul va funcționa în regim non-stop, iar reţele includ ingrediente tradiționale pentru bucătăria turcească cum ar fi puiul, vita, brânzeturile kars Gravyeri și Beyaz Peyniri sau vinetele coapte, la ingrediente moderne ca avocado, rucola sau miere picantă.

Divan Group a mai implementat conceptul de Divan Express în perioada 2010-2011 în Centrul Vechi. După un an de activitate, însă, Andrei Iușut decidea să se concentreze strict pe rețeaua de restaurante.

Divan Group, prezent în București, include două restaurante Divan și un restaurant de tip fast-food, Divan Expess, restaurantul cu specific grecesc Meze Taverna și agenția de turism AA Travel. Grupul a fost înființat în 2009 și s-a extins constant adăugând aproape în fiecare an o nouă componentă, având în momentul de față 200 de angajați.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii