Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Diva Universal difuzează în premieră serialul cu personaje de poveste în lumea modernă „A fost odată ca niciodată”

Diva_Universal.jpg
Diva Universal difuzează serialul fantastic „A fost odată ca niciodată”, începând de miercuri, 5 martie, de la ora 21:00, despre Albă ca Zăpada, Făt-Frumos, Căpitanul Hook, Cenușăreasa, Scufița Roșie și alte personaje de basm, care trăiesc într-un orășel din lumea reală, dar nu îşi amintesc cine sunt, din cauza unui blestem, informează Media Expres.

„A fost odată ca niciodată” se petrece în orășelul fictiv Storybrooke, din ținutul Maine și îi are ca protagoniști pe Emma Swan (Jennifer Morrison, care joacă rolul Dr. Allison Cameron din serialul „Dr. House”) și fiul ei în vârstă de 10 ani, Henry (Jared S. Gilmore, interpretul lui Robert Draper din „Mad Men”) care descoperă că Storybrooke reprezintă, de fapt, rămășițele unei lumi paralele, blestemată de diabolica Regina (Lana Parrilla).

Personajele din această lume, printre care se află și părinții Emmei – Albă ca Zăpada (Ginnifer Goodwin, din filmele „Walk the Line”, „Something Borrowed”, „He's Just Not That Into You” sau serialul „Big Love”) și Făt-Frumos (Josh Dallas, din „Thor”) – nu-și amintesc cine sunt.

Emma nu ştie că este de fapt fiica Albei ca Zăpada şi a lui Făt-Frumos, care au salvat-o din ţinutul de poveste şi au trimis-o pe Pământ când era bebeluş, pentru a scăpa de blestem.

Din distribuție mai face parte în rolul magicianului Rumplestiltskin cunoscutul actor scoțian Robert Carlyle („Full Monty”, „Stargate Universe”), și actorul nord-irlandez Jamie Dornan, care în prezent filmează pentru mult așteptata peliculă „Fifty Shades of Grey” despre un practicant al relațiilor sexuale BDSM (practică sexuală ce implică dominarea și supunerea, jocul de roluri, constrângerea etc.).

Seria a fost produsă începând din anul 2011 de scenariștii serialelor „Lost și Tron: Legacy”, Edward Kitsis și Adam Horowitz și de Steven Pearlman, prin companiile de producție ABC Studios și Kitsis/Horowitz.

Diva Universal face parte din portofoliul Universal Networks International, divizia globală de canale a NBCUniversal, care mai include brandurile Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, Telemundo și Golf Channel. Universal Networks International reprezintă și Movies 24.

NBCUniversal News Group mai deține CNBC și NBC News la nivel internațional. NBCUniversal este proprietatea Comcast Corporation.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii