Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

DIVA termină pe 29 mai difuzarea seriei din „Soția perfectă”

Sezonul 7 - și ultimul – al serialului „Soția perfectă” ajunge la final la DIVA, duminică, 29 mai, episodul final fiind difuzat de la ora 21:00, informează Media Expres.
THE GOODWIFE

În finalul seriei, Alicia este asaltată de dileme în viaţa profesională şi personală. Încurajată de ideea de a prelua frâiele propriului viitor, Alicia se aventurează curajoasă spre teritorii necunoscute.

Protagonista serialului „Soția perfectă” este laureata cu Emmy şi Globul de Aur Julianna Margulies, care joacă rolul Aliciei Florrick, o soţie şi mamă care se reinventează după ce soţul ei este implicat într-un scandal de corupţie politică şi sexuală.

Serialul s-a bucurat, de-a lungul celor șapte sezoane, de un mare succes, acumulând un număr impresionant de premii ale industriei cinematografice.

DIVA aparține Universal Networks International, divizia globală de televiziune a NBCUniversal, alături de Universal Channel, Syfy, E! Entertainment Television, 13th Street, Studio Universal, Telemundo, The Style Network și Golf Channel.

NBCUniversal News Group operează CNBC și NBC News la nivel internațional. Universal Networks International este parte a NBCUniversal, o divizie Comcast Corporation.

VEZI AUDIENȚA MECIURILOR DE FOTBAL DIN PRIMERA DIVISION – 2016

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii