FacebookTwitterLinkedIn

Luni, 6 noiembrie, de la ora 10:00, începe „Spiritul Crăciunului” (“The Christmas Spirit”), cu Nicollette Sheridan (“Neveste disperate”). Charlotte (Sheridan) intră în comă după un accident de mașină, dar spiritul ei reușește să comunice cu locuitorii din orașul în care a trăit și să îi convingă să ia atitudine în legătură cu planurile unui dezvoltator imobiliar în comunitatea lor, notează Media Expres.

Filmul romantic „12 zile de sărbătoare” (“Christmas in the Air”), de duminică, 12 noiembrie, de la ora 16:00, îi are în distribuție pe cunoscuții actori Catherine Bell (“Army Wives” și “JAG”) și Eric Close (“Nashville”). Lydia, organizatoare de evenimente, îl cunoaşte pe Robert şi are doar 12 zile pentru a-i pune viaţa în ordine înainte de marea prezentare de Crăciun.

Pe 26 noiembrie, de la ora 16:00, DIVA difuzează “Timpul Crăciunului” (“Journey Back to Christmas”), cu Candace Cameron Bure, Oliver Hudson și Brooke Nevin. Hanna (Bure) este o soră medicală din timpul celui de Al Doilea Război Mondial, care face o călătorie în timp și ajunge în anul 2016.

Înger de Crăciun” (“A Heavenly Christmas”), cu Kristin Davis, Eric McCormack și Shirley MacLaine, va fi difuzat pe 3 decembrie, de la ora 16:00. Filmul urmărește povestea Evei (Davis), o tânără dependentă de muncă, pentru care bucuria Crăciunului nu există. După moartea sa, este recrutată pentru a fi Îngerul Crăciunului și, întâmplător, se îndrăgostește.

Un Crăciun la Homestead” (“Christmas in Homestead”), poate fi urmărit pe 8 decembrie la ora 17:20, despre o actriță cunoscută Jessica (interpretată de Taylor Cole), care merge în orășelul obsedat de Crăciun Homestead, din statul Iowa, pentru filmările la o peliculă de Sărbători. În scurt timp se înfiripă o idilă între ea și proprietarul hanului din oraș, un tată singur, Matt (interpretat de Michael Rady). Pe măsură ce Jessica se bucură de viața în micul oraș, ea descoperă și adevărata semnificație a Crăciunului.

Filmul pentru întreaga familie “Balet de Crăciun” (“A Nutcracker Christmas”), de pe 10 decembrie, de la ora 16:00, spune povestea unei balerine, Lilly Jamison (Amy Ackler), care o crește pe fiica surorii ei, Sadie (Sophia Lucia) – care se dovedește a fi o balerină extrem de talentată. Nepoatei sale îi este oferit rolul principal din “Spărgătorul de nuci”, dar regizorul spectacolului, Mark (Sascha Radetsky), este fostul iubit al lui Lilly.

Duminică, 17 decembrie, de la 16:00, cunoscuta actriță Catherine Bell apare în „Acasă de Crăciun” (“Home for Christmas Day”), un film romantic despre o tânără, Jane (Catherine Bell), care începe o relație la distanță cu un soldat.