FacebookTwitterLinkedIn

Detectivul Kate Jameson (Jessica Lucas) se simte împovărată de succesul părinților ei. Mama ei, Rita Gallo (Venus Terzo), este consilierul primăriei, iar tatăl ei, Anthony Jameson, este un fost detectiv căzut la datorie. În prezent investigator începător al departamentului de omucideri, Kate a lucrat inițial ca polițist de patrulă și a obținut cel mai bun scor la testarea pentru funcția de detectiv, notează Media Expres.

Relația lui Kate cu tatăl ei a fost foarte apropiată, iar când acesta a fost ucis în misiune, lumea ei a fost zdruncinată din temelii, pierzând un părinte și persoana pe care o respecta și admira cel mai mult. Când Kate încalcă una dintre regulile de bază ale poliției – urmată de consecințe fatale – aceasta devine mânată de ambiția de a se ridica la nivelul tatălui ei, dar și de a repara răul făcut.

TOPUL AGENȚIILOR DE PUBLICITATE DIGITALĂ – ANUL 2018

Un alt personaj din “Crimele” este detectivul Nolan Wells (Dylan Bruce), partenereul lui Kate în cadrul departamentului de omucideri. Nolan este un detectiv cu experiență, arătos și cu un umor care ascunde trauma resimțită în urma divorțului dificil de care a avut parte. Nolan acceptă fără entuziasm să fie partenerul lui Kate după ce fostul ei camarad a fost ucis. A muncit foarte mult să ajungă în această funcție și crede că avansarea lui Kate miroase a nepotism, în ciuda probelor care demonstrează contrariul. Împreună lucrează echilibrat, în ciuda atracției ciudate care le complică relația.

Echipa investighează cazuri diverse ca: un jaf bancar violent, un caz închis în urmă cu 15 ani, o serie de crime misterioase și un criminal ce pare interesat de Detectivul Jameson.

TOPUL AGENȚIILOR DE PUBLICITATE – ANUL 2018

NBCUniversal International Networks divizia globală de televiziune a NBCUniversal, una dintre cele mai mari companii de divertisment, furnizând conţinut şi branduri de calitate pentru peste 165 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific. Portofoliul companiei include UNIVERSAL TV, SYFY, E! Entertainment Television, 13th STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks și Golf Channel.

NBCUniversal International Networks reprezintă și Movies 24 în Marea Britanie și The Style Network în Australia.  NBCUniversal News Group, care deține unul dintre cele mai cunoscute, respectate și influente portofolii de televiziuni și canale digitale informative din lume, operează CNBC și NBC News la nivel internațional.

TOPUL AGENȚIILOR DE MEDIA – ANUL 2018