Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Diva difuzează un nou sezon din “Misterele scrisorilor pierdute”

"Misterele scrisorilor pierdute" revine la DIVA în această toamnă, aducând din nou în atenția publicului combinația de romantism, comedie și dramă de duminică, 7 octombrie, la ora 16:00, informează Meadia Expres.
Misterul scrisorilor DIVA

Povestea urmărește patru lucrători ai serviciului poștal care se transformă într-o echipă de detectivi străduindu-se să livreze scrisori ce nu au ajuns la destinatar. Misiunea îi poartă dincolo de usa ghișeului, într-un decor imprevizibil unde vechile scrisori și colete pierdute îi ajută să salveze vieți, să rezolve crime și să schimbe destine, notează Media Expres.

Echipa este formată din Oliver O’Toole (Eric Mabius) – liderul grupului, un nou membru, Shane McInerney (Kristin Booth) – pasionat de tehnologie care aduce inovația secolului 21 în grup, Rita Haywith (Crystal Lowe) – care are o memorie fotografica remarcabilă și Norman Dorman (Geoff Gustafson) – șeful cercetărilor.

Pe 7 octombrie, în primul film din această serie, poștașii descoperă o vază care conține o scrisoare și pornesc în căutarea proprietarului. Vaza este de proveniență suspectă, iar cei patru trebuie să aleagă între a face ce este corect și ce este legal. În al doilea film, descoperirea unui apart foto din 1980 care conține diverse imagini, trimite echipa într-o călătorie de-a lungul statului Colorado având doar pozele drept ghid.

DIVA face parte din portofoliul NBCUniversal Networks International alături de UNIVERSAL TV, SYFY, E! Entertainment Television, 13th STREET, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks și Golf Channel. Universal Networks International reprezintă și Movies 24 în Marea Britanie și The Style Network în Australia.

NBCUniversal News Group operează CNBC și NBC News la nivel internațional. NBCUniversal Networks International este parte a NBCUniversal, o divizie a Comcast Corporation.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii