Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Diva difuzează sezonul al zecelea din „Anatomia lui Grey”

Cel de al zecelea sezon al serialului Anatomia lui Grey are premiera la DIVA marți, 5 septembrie, cu două episoade difuzate de la ora 21:00, informează Media Expres.
KEVIN MCKIDD, JUSTIN CHAMBERS, CHANDRA WILSON, GAIUS CHARLES, TESSA FERRER, JESSICA CAPSHAW, SANDRA OH, ELLEN POMPEO, PATRICK DEMPSEY, SARA RAMIREZ, JERRIKA HINTON, CAMILLA LUDDINGTON, SARAH DREW, JESSE WILLIAMS, JAMES PICKENS JR.

În deschiderea noului sezon, medicii de la Spitalul Memorial Grey Sloan trebuie să facă faţă haosului lăsat în urmă de furtuna din sezonul trecut. O imensă alunecare de teren răneşte un grup de locuitori din Seattle, iar puţinii medicii de la Urgenţe intră în acţiune.

În paralel, Meredith (Ellen Pompeo) trebuie să ia o decizie care va afecta viaţa unei persoane iubite, Callie (Sara Ramirez) este şocată de infidelitatea Arizonei (Jessica Capshaw), iar viaţa lui Richard (James Pickens, Jr.) este în mare pericol. Mai mult, medicii primesc o veste devastatoare.

În noile episoade, April (Sarah Drew) este ocupată cu pregătirile pentru căsătorie, dar familia îi pune nervii la încercare. În paralel, în spital revine o figură familiară, unul dintre medici primește o veste care îi schimbă viața, iar spre finalul sezonului medicii din Spitalul Memorial Grey Sloan îşi iau un rămas-bun emoţionant de la unul dintre personaje.

Noile episoade din „Anatomia lui Grey”, sezonul 10, vor fi difuzate în fiecare marți de la ora 21:00, câte două episoade.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR ÎN MEDIUL URBAN – AUGUST 2017

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii