Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Diva difuzează serialul britanic de aventuri „Pe urmele misterelor”

Noul serial de aventuri „Pe urmele misterelor” are premiera exclusiv la DIVA, cu două episoade difuzate marți, 28 martie, de la ora 21:00. Cu titlul original „Hooten & The Lady” serialul britanic în opt a fost produs de Red Planet Pictures, având premiera în rețeaua Sky în septembrie 2016, informează MEDIA EXPRES.
Hooten and the Lady

Serialul o urmărește pe Lady Alexandra (Ophelia Lovibond, „Guardians of the Galaxy”), care face echipă cu Hooten (Michael Landes, „Final Destination 2”), un aventurier american aflat într-o continuă goană după aur, în căutarea comorilor ascunse prin toate colțurile lumii. Distribuția este completată de celebra actriță britanică Jane Seymour, în rolul distinsei Lady Lindo-Parker.

Cele două personaje centrale ale serialului „Pe urmele misterelor” călătoresc foarte mult și se ajută reciproc în descoperirea misterelor, deși nu recunoasc asta. De la pădurea amazoniană, până la căutarea în Siberia a celui de al 51-lea ou Faberge, cei doi explorează lumea miturilor și a legendelor împreună.

Creat de scenaristul Tony Jordan, „Pe urmele misterelor” este un serial dramatic contemporan plin de adrenalină cu personaje extraordinare, cascadorii spectaculoase şi filmat în locuri fabuloase.

Primul episod al serialului este realizat în Amazon, unde Lady Alexandra Lindo-Parker – aflată în prima ei expediţie pentru British Museum – dă peste Hooten, un căutător de comori american. Cei doi nu se înţeleg deloc, dar rămân împreună. Şi nu trece mult până când cad de pe munţi şi din elicoptere, călătoresc prin deşert pe cămile, descoperă temple ascunse şi comori de poveste, dau chiar şi peste legendarul oraş al aurului, El Dorado.

Episoadele noi vor fi difuzate în fiecare marți, cu excepția zilei de 28 martie, când sunt difuzate primele două episoade ale serialului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii